Volné pracovní místo  CELNÍ DEKLARANT

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Řešení celní problematiky – export/import. Komunikace s CÚ – zajištění odbavení. Komunikace s oddělením skladu. Práce s celním systémem. Koordinace celních aktivit a zadávání priorit pro proclívání zásilek. Vystavování celních dokladů, vedení evidence příslušných dokladů. Zpracovávání statistických výkazů INTRASTAT. Řešení obchodní agendy dceřiné společnosti na Slovensku.

Požadujeme

Ukončené SŠ vzdělání. Zkušenosti na pozici celního deklaranta. Výhodou znalost SW HELIOS. Částečná znalost anglického jazyka. Uživatelská znalost práce na PC - MS Office. Pracovní nasazení, časová flexibilita, spolehlivost, pečlivost, odpovědnost. Aktivní přístup k práci, samostatnost, ŘP sk. B.

Nabízíme

Motivující finanční ohodnocení, firemní benefity. Práci ve stabilní a rozvíjející se společnosti. Velmi dobré týmové vztahy.

Místo práce: Zlín

Termín nástupu: 1.11.2011

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je DENCOP LIGHTING spol. s r.o. - ryze česká společnost úspěšně působící na tuzemském i zahraničním trhu jako přední dodavatel materiálů pro reklamu již více než 20 let.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět