Volné pracovní místo  Cenový manažer, Stavební rozpočtář

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Příprava cenových odhadů, rozpočtů pro jednotlivé stupně projektu (od studií do prováděcí dokumentace), optimalizace nákladů staveb, cenový controlling, monitoring prostavěnosti, sestavení konečného rozpočtu stavby; řízení, administrace a vyhodnocení výběrových řízení; monitoring cenové úrovně stavebních prací, monitoring dodavatelů, finanční optimalizace řešení stavebních děl.

Požadujeme

Středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, 2 roky praxe, znalost MS Office, práce s internetem, znalost rozpočtářského programu a členění rozpočtů je výhodou nikoliv podmínkou, řidičský průkaz sk. B, komunikativnost, samostatnost, schopnost vlastního rozhodování, kreativita.

Nabízíme

Nabízíme zajímavou flexibilní práci v mladém kolektivu, mobilní telefon, využívání firemního notebooku případně možná dohoda na užívání služebního automobilu k soukromým účelům. Zajímavé finanční ohodnocení, zaměstnanecké bonusy.

Místo práce: Praha 4 (v blízkosti metra Budějovická)

Termín nástupu: 3/2012, nebo po dohodě později

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je konzultační společnost pro management a cenové řízení ve stavebnictví – příprava a vedení stavebních projektů.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět