Volné pracovní místo  Cenový manažer, stavební rozpočtář

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Příprava cenových odhadů, rozpočtů pro jednotlivé stupně projektu (od studií po prováděcí dokumentace); optimalizace nákladů staveb; cenový controlling, kontrola prostavěnosti; cenové řízení změnového procesu v průběhu přípravy i výstavby; sestavení konečného rozpočtu stavby a jeho kontrola; řízení, příprava, vedení, administrace a vyhodnocení výběrových řízení (také dle zákona o zadávání veřejných zakázek); orientace v aktuální cenové úrovni stavebních prací.

Požadujeme

Vysokoškolské vzdělání, případně středoškolské vzdělání s odpovídající praxí; 2 roky praxe, příp. absolvent ekonomického oboru stavební fakulty; znalost MS Office, práce s internetem; znalost rozpočtářského programu a členění rozpočtů je výhodou, nikoliv podmínkou; řidičský průkaz sk. B; komunikativnost, samostatnost, schopnost vlastního rozhodování, kreativita.

Nabízíme

Nabízíme zajímavou flexibilní práci v příjemném kolektivu, zajímavé finanční ohodnocení, zaměstnanecké bonusy, mobilní telefon, firemní notebook.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
EDIFICE construction & consulting, s.r.o. – konzultační společnost pro management a cenové řízení ve stavebnictví a developmentu, zaměřujeme se jak na přípravu a vedení stavebních projektů, tak na komplexní developer manažerské služby.

Místo práce: Návršní 2030/8, Praha 4

Termín nástupu: 02-03/2015, nebo po dohodě později

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 27.2.2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět