Volné pracovní místo  Cestovní konzultant incentivního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Příprava a realizace incentivních akcí, konferencí a individuálních dovolených po celém světě. Komunikace s klienty i dodavateli.

Požadujeme

Požadujeme praxi v oblasti cestovního ruchu, praxe z oblasti incentivy výhodou. Znalost anglického jazyka, znalost druhého cizího jazyka výhodou. Zcestovalost a znalost zahraničních destinací osobně výhodou. Příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost, obchodní myšlení, uživatelskou znalost práce na PC, pečlivost a smysl pro zodpovědnost.

Nabízíme

Nabízíme příjemné pracovní prostředí a silné zázemí mezinárodní společnosti. Motivující platové ohodnocení, firemní benefity (stravenky, příspěvky na sport a dovolenou aj.)

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Weco –Travel (CZ) s.r.o. - Naše cestovní kancelář je součástí expandujícího řetězce cestovních kanceláří ve střední a východní Evropě - Weco-Travel International, který má v současné době zastoupení též v Polsku, Maďarsku a Rumunsku. Díky dalšímu rozvoji této sítě můžeme našim zákazníkům nabízet kvalitní služby v rámci celého regionu. Na hranicích Evropy ale náš dosah rozhodně nekončí. Od roku 2004 jsme členem a akcionářem Radius Travel - globálního řetězce cestovních kanceláří, působícího na všech světových trzích. Kdekoliv na světě tak máme partnera, který je připraven zajistit vaše cestovní potřeby nebo vyřešit případný neočekávaný problém. Weco-Travel (CZ) s.r.o. je firmou moderní a dynamickou, která vám vždy nabídne služby na té nejvyšší úrovni, ať už v klíčové oblasti business travelu nebo dalších cestovních služeb.

Místo práce: Thámova 13, 186 00 Praha 8

Termín nástupu: Březen 2016

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 21. 2. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět