Volné pracovní místo  CI KOORDINÁTOR

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Zastřešuje LEAN a Six Sigma projekty ve výrobě,samostatně vede jeden LEAN projekt měsíčně,
školí metodiku LEAN a Six Sigma dle plánu školení,kvartálně vyhodnocuje implementaci LEAN metodiky ve výrobě,kvartálně vyhodnocuje nejlepší Six Sigma projekt a dopad CI metodik na výkon závodu,měsíčně reportuje úspory z CI projektů,vede databázi kaizenů a měsíčně kaizeny reportuje, poskytuje výrobě podporu v oblasti KAIZEN,zastřešuje 5S audity ve výrobě, školí metodiku 5S,kvartálně se podílí na sdílení best practices v rámci divize prostřednictvím CI Newsletteru a lessons learned v závodu během meetingů.

Požadujeme

VŠ (SŠ) vzdělání,komunikativní znalost AJ nebo NJ,ŘP skupiny B,základní znalost Six sigma, LEAN production,BLACKBELT certifikát výhodou,2 - 3 roky praxe v oboru výhodou.
ZASÍLEJTE ŽIVOTOPISY I V ANGLICKÉM JAZYCE!!!

Nabízíme

Zázemí stabilní rozvíjející se nadnárodní společnosti,zajímavou, zodpovědnou a kreativní práci,
profesní růst a průběžné zvyšování kvalifikace,odborné zaškolení v ČR i zahraničí,práci v moderním pracovním prostředí,příjemný, dynamický, otevřený kolektiv,práci, která Vám dá příležitost využít všech svých možností a znalostí,zaměstnanecké výhody a dobré mzdové ohodnocení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Výrobní společnost je jeden z největších světových dodavatelů automobilových interiérů a komponentů. Produkty světové úrovně jsou vyvíjeny a vyráběny 90,000 zaměstnanci v 215 lokalitách v 34 zemích světa. Výrobní závod ve Vyškově vyrábí elektromechanické prvky pro automobilový průmysl. V současné době přemísťuje do České republiky pracovní pozice a část výroby z Německa a v rámci tohoto rozvoje přijme do výrobního závodu kolegu/kolegyni na nové pracovní pozice.

Místo práce: Vyškov

Termín nástupu: Dohodou


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět