Volné pracovní místo  CONTROLLER

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Vaše náplň práce<BR>Po intenzivním zaškolení a seznámení s procesy společnosti budete zpracovávat především controllingový reporting v rámci závodu, ale i celé společnosti. <BR><BR>Co Vám nabízíme<BR>Budete se podílet nejen na zpracování stávajících reportů, ale získáte možnost svým aktivním a tvůrčím přístupem nastavit některé nové procesy v rámci útvaru controllingu.<BR>Nabízíme dlouhodobý, hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou s perspektivou dalšího růstu.<BR>Nabízíme 13.plat, 5 týdnů dovolené, dotované stravování a další výhody.<BR>Společnost hradí intenzivní vzdělávání v oboru a výuku anglického jazyka.<BR>Budete mít výhodu pružné pracovní doby.<BR>Mzdové podmínky jsou otázkou vzájemné dohody.<BR><BR>Co od Vás očekáváme<BR>Vysokoškolské vzdělání se zaměřením na ekonomii nebo finance; absolventi budou zaškoleni<BR>v případě středoškolského vzdělání požadujeme prokazatelnou víceletou praxi přímo v oblasti controllingu.<BR>Komunikativní znalost anglického jazyka.<BR>Znalost práce s počítačem, především pokročilé užívání MS Excel.<BR>Zkušenosti se systémem SAP výhodou, není podmínkou.<BR>Analytické schopnosti.<BR>Nekonfliktní osobnost schopnou komunikace, samostatné i týmové spolupráce.<BR>Řidičský průkaz skupiny B.<BR>Prokazatelný zájem o práci v controllingu, o vlastní vzdělávání.<BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2370
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět