Volné pracovní místo  Controller

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Návrh a realizace systému finančního řízení společnosti, plánování a reporting pro vedení společnosti, reporting mateřské společnosti dle jejích standardů (Německo), ad hoc ekonomické analýzy, správa účtového rozvrhu společnosti, spolupráce s ostatními odděleními při vytváření datových skladů a reportů.

Požadujeme

VŠ vzdělání, nejlépe v oblasti ekonomie / databáze, zkušenost s tvorbou cen, finančními analýzami, dobrá znalost českých účetních standardů, praxi na obdobné pozici min. 3 roky, velmi dobrou znalost práce v MS Excel, velmi dobré komunikační schopnosti, pracovitost a nadšení pro práci, znalost SAP R/3 a BW výhodou, znalost AJ/NJ výhodou.

Nabízíme

Zajímavou práci v úspěšné a silné mezinárodní společnosti, příjemný kolektiv spolupracovníků, odpovídající platové podmínky, možnost dalšího vzdělávání a odborného růstu, podnikové stravování.

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Elfetex s. r. o., významná a úspěšná společnost.

Jste zkušený profesionál, kterého lákají nové výzvy? Máte potřebné znalosti a zkušenosti? Chcete být respektovaným partnerem pro vedení společnosti i zahraniční vlastníky?
Pokud ano, pak je tato nabídka určená právě Vám!
 Zpět