Volné pracovní místo  Customer Experience Manager - Fashion

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Popis pracovní nabídky

Mým klientem je luxusní fashion brand, který byl založený známým americkým návrhářem a udává světové módní trendy. Společnost v minulém roce otevřela svůj první originální obchod ve Fashion Areně v Praze a nyní hledá do svého týmu nového kolegu na pozici Customer Experience Manager.

Co pozice obnáší?
Jako Customer Experience Manager budete dohlížet na dodržování firemních standardů, budete kontrolovat kvalitu poskytovaného zákaznického servisu, ale také budete koordinovat prodejní tým. Součástí pozice jsou také pravidelné zahraniční cesty z důvodu školení a následná implementace získaných zkušeností na prodejnu v Praze.

Koho hledáme?
Hledáme motivovaného, společenského, komunikativního kandidáta se zaměřením na vytříbený zákaznický servis, ale také s úsměvem na tváři. Neméně důležitá je pro nás důležitá managerská zkušenost v oblasti retailu a to alespoň 1 rok. Nutné je ovládat ovládat na pokročilé úrovni Angličtinu.

Co Vám nabídneme?
Nabídneme možnost budování značky na českém retailové trhu, velmi dobré platové ohodnocení, zázemí světově uznávané módní značky, možnost kariérního posunu, balíček firemních benefitů, zajímavá zahraniční školení.
 Zpět