Volné pracovní místo  Design Engineer - Hostivice

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>· Zodpovědnost za konstrukci nových chladících zařízení, systémů a komponent podle požadovaných specifikací<BR>· Práce se systémy 3D CAD Solid Ege, Pro/E, simulačním softwarem pro návrh výměníků<BR> Spolupráce s kolegy i z jiných konstrukčních oddělení <BR>· Práce na změnách konstrukcí pro stávající zařízení, systémů a komponent<BR><BR>· Práce na VA/VE projektech ( hledání úspor ) a QandR ( kvalita a spolehlivost )· Technická jednání s dodavateli<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>· VŠ vzdělání technického směru <BR>· Zkušenosti s mechanickým konstruováním 3-5 let<BR>· Zkušenosti s termodynamickými výpočty ( simulace výměníků )<BR>· Plynulá znalost anglického jazyka<BR>· Znalost španělského jazyka je výhodou, nikoliv podmínkou<BR>· Znalost práce na PC na velmi dobré úrovni ( 3D design, MS products )<BR>· Dobré komunikační a vyjednávací schopnosti· Otevřenost ke změnám, kreativita<BR>· Organizační schopnosti<BR>· Týmový hráč<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>· Zajímavou práci ve výzkumném centru nadnárodní společnosti <BR>· Práce s novými a moderními technologiemi<BR>· Motivující mzdové podmínky<BR>· Pohyblivá pracovní doba<BR>· Program zaměstnaneckých výhod<BR>· Možnost osobního a profesního rozvoje<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3213
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět