Volné pracovní místo  Dispečer transportu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Společnost založila v roce 2010 pobočku v Krupce u Teplic a v souvislosti s dalším rozvojem hledá spolupracovníka na pozici DISPEČER.
Vaším úkolem ve směnném R/O provozu bude zejména
  • reprezentace společnosti úrovní Vašeho denního vystupování a jednání
  • vytváření a udržování korektního důvěryplného obchodního vztahu se zákazníky, dopravci a dodavateli
  • pozitivní komunikace s řidiči a jejich motivace pro správný výkon při dodržování všech bezpečnostních a kvalitativních standardů a posilování dobrého jména společnosti na evropských silnicích
  • administrativní podpora jak ji znáte (příprava přesných podkladů pro transportní kalkulace, plánování, organizování, sledování a evidence přeprav, koordinace vykládek i nakládek, vyhodnocování přeprav i dopravců podle interně stanovených kritérií, řešení případných nestandardních situací, zadávání informací do databáze).
Bezchybným výkonem této činnosti maximálně přispíváte jak k udržení, tak k rozšiřování zákaznického portfolia.

Požadujeme

Ideální kandidát z našeho pohledu kromě zájmu o výše uvedené oblasti činnosti má SŠ vzdělání, praxi v dopravním dispečinku, plynulou znalost anglického jazyka, dobrou uživatelskou znalost práce na PC (MS Office), velmi dobré komunikační a organizační schopnosti, schopnost předcházet stresovým situacím.

Nabízíme

Nabízíme jistotu a perspektivní zaměstnání, zázemí velké zahraniční společnosti, motivující finanční ohodnocení, zaměstnanecké benefity (týden dovolené navíc, možnost 13. platu, příspěvky na stravování a dopravu), profesní růst.

Místo práce: Krupka u Teplic, spádová oblast 40 km

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme japonskou logistickou společností s více než 100letou tradicí. V ČR od roku 2003. Přeprava zboží pro nás není jenom o zorganizování transportu z bodu A do bodu B. Abychom mohli přepravovat zboží, musíme nejdříve intenzivně pracovat na rozvoji. Musíme rozvíjet důvěru a vztahy se současnými i budoucími zákazníky, ale zodpovídáme i za to, že lidé, kteří vytvářejí firemní produkt, a podílejí se na systému pozemní přepravy, uvolní svůj potenciál přístupu, motivace, tvořivosti a dobré vůle ve prospěch firmy.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět