Volné pracovní místo  DISPEČER

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>-Dispečink pro jednotlivé pobočky a vést evidenci o činnosti distribuce <BR>manuální dispečink, tisk a rozdělení nákladů pro rozvoz, kontrolu nakládky a evidenci závad <BR>- sledovat efektivitu rozvozu a koordinovat závozy s obchodním oddělením <BR>- systémové zpracování rozvozu v SAPu <BR>- komunikovat s kontraktory a jejich řidiči <BR>- zajišťovat podklady pro fakturaci smluvních dopravců <BR>- plánovat, zajišťovat a evidovat opravy vozidel a jejich evidenci <BR>- kontrolovat činnost řidičů a provádět namátkové kontroly stavu vozidel včetně řešení nedostatků <BR>- inventura skladu<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- min. SŠ vzdělání nebo vyučení <BR>- uživatelskou znalost práce na PC – podmínkou <BR>- komunikační schopnosti a dovednosti <BR>- spolehlivost při práci <BR>- odolnost vůči stresu <BR>- ochotu učit se novým věcem <BR>- základní znalost Aj velkou výhodou <BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>-Potřebná proškolení a průběžná profesní vzdělávání<BR>-Zaměstnanecké výhody<BR>-Dobré finanční ohodnocení<BR>-Týden dovolené navíc<BR>-Stravenky<BR>-Fasování firmeních produktů + pitný režim na pobočce zdarma <BR>-Program nákupu zaměstnaneckých akcií<BR>-Přátelský a mladý kolektiv, perspektivní zaměstnání<BR><BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2006
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět