Volné pracovní místo  Ekonomický/-á manažer/-ka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Na této pozici budete mít na starosti zejména finančně-ekonomické záležitosti, controlling, IT, personalistiku a budete přímo podřízeni jednateli. K Vaším úkolům bude patřit mimo jiné příprava a vyhotovení ročních přehledů a měsíčních provozně-ekonomických analýz. Dalším těžištěm této práce je inovace a optimalizace procesů se zaváděním nových technických systémů a dalších moderních, plánovacích a kontrolních nástrojů.

Požadujeme

Na základě dlouhodobých pracovních zkušeností jste obeznámen/-a s ekonomickými faktory průmyslového provozu. Máte ukončené vysokoškolské vzdělání, velmi dobré německé jazykové znalosti. Vedle odborných znalostí patří k Vašim vlastnostem flexibilita, odhodlanost, samostatnost, rozhodnost, smysl pro odpovědnost, velká míra sociální kompetence a zkušenost s krizovým managementem.

Nabízíme

Různorodou práci na vedoucí pozici s možností seberealizace a odpovídajícím finančním ohodnocením a dalšími benefity.

Místo práce: Tachov

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme německá rodinná společnost s třicetiletou zkušeností a s více než 150 zaměstnanci, která se specializuje na výrobu velkoobjemových konstrukcí dle specifikace zákazníka. Zákazníci jsou především z oblasti stavebního strojírenství, výroby strojů a dopravní logistiky. Náš závod sídlí v Tachově (Západočeský kraj).

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět