Volné pracovní místo  Ekonomický náměstek

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za účetnictví, plánování, kalkulace, statistika, informatika, audit účetní závěrky, daně, finanční kontroling, personální a mzdová agenda, zodpovědnost za vedení podnikového informačního systému, realizace finančního kontrolingu, řízení útvaru vnitřní správy.

Požadujeme

VŠ ekonomického směru (Ing., Mgr.), praxe na obdobných vedoucích pozicích, znalost české účetní a daňové legislativy, pracovního práva, zkušenosti s vedením a řízením týmu, počítačová a informační gramotnost (znalost programu Microsoft Office, orientace v prostředí internetu), znalost angličtiny na komunikativní úrovni, aktivní a tvůrčí přístup k práci, samostatnost, spolehlivost, přesnost, časová flexibilita, koncepční myšlení, dobré komunikační, organizační a řídící schopnosti, příjemné vystupování, schopnost navazovat dobré vztahy, ochota vzdělávat se.

Nabízíme

Mzdové zařazení dle Vnitřního mzdového předpisu a zákona 262/2006 Sb., možnost seberealizace, 5 týdnů dovolené, možnost dalšího vzdělávání.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i. – věda a výzkum v resortu zemědělství.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: dle dohody

--------------------------------------------------------------
Způsob a místo doručení přihlášek:
K přihlášce uchazeč připojí následující doklady:
Motivační dopis, strukturovaný životopis včetně telefonního a e-mailového kontaktu, stručný návrh opatření, která budou zvyšovat výnosy z vlastní činnosti výzkumného ústavu (max. 1 str. A4), kopii dokladu o nejvyšším dosaženém odborném vzdělání, reference z předchozích zaměstnání.
Lhůta pro podání přihlášky: do 11.1.2013.
Přihlášku s požadovanými doklady lze poslat elektronicky na adresu použijte odpovědní formulář nebo písemně na adresu: Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i., Drnovská 507, 161 01 Praha 6 – Ruzyně.
Upozornění:
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit bez uvedení důvodů toto výběrové řízení kdykoli v jeho průběhu nebo nevybrat žádného uchazeče. Podklady pro výběrové řízení budou vráceny pouze na vyžádání. Nevyžádané podklady budou skartovány.
Vzor písemné přihlášky:
Přihlašuji se do výběrového řízení na obsazení pozice „ekonomického náměstka“.
Jméno, příjmení, titul:
Datum a místo narození:
Státní příslušnost:
Trvalý pobyt:
Souhlas uchazeče se zpracováním osobních údajů:
Podpisem a odevzdáním této přihlášky uděluji Výzkumnému ústavu zemědělské techniky, v.v.i., Drnovská 507, Praha 6, v souladu se zněním § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním mých osobních údajů pro potřeby výběrového řízení. Souhlas uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoliv odvolat.
V ...dne …Podpis:
 Zpět