Volné pracovní místo  Ekonomický náměstek/náměstkyně ředitele nemocnice

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Požadujeme

VŠ vzdělání ekonom. směru, velmi dobrá znalost finanční, účetní a daňové legislativy příspěvkových organizací, znalost zák. č. 218/2000 Sb., zák.č. 219/2000 Sb., znal.zák. č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, v platném znění, znalost úhradové vyhlášky, resp.systému úhrad zdravotního pojištění, vítaná i znalost problematiky strukturálních fondů EU. Schopnost sestavování rozpočtu a zodpovědnost za řízení financí nemocnice a vyhodnocování odchylek, analýza rizikovosti jednotlivých činností a projektů. Analytické myšlení, dobré komunikační, organizační i prezentační schopnosti, zodpovědnost, spolehlivost a vysoké pracovní nasazení, aktivní a tvůrčí přístup k práci, flexibilita. Manažerské vedení týmu ekonomického oddělení, dobré vystupování a odolnost vůči stresu. Pokročilou znalost PC: Microsoft, Excel, PowerPoint a jeden či více účetních systémů. Vítána praxe na obdobných vedoucích pozicích v odvětvích: zdravotnictví a příspěvkové organizace – reference z předešlého zaměstnání. Znalost AJ nebo NJ – na komunikativní úrovni. Trestní bezúhonnost.
Požadováno:
Žádost (přihláška) do výběrového řízení, vyplněný osobní dotazník, strukturovaný profesní životopis s přehledem dosavadní odborné praxe, ověřené kopie dokladů o dosaženém vzdělání, osvědčení dle zák.451/91 Sb. (trestní bezúhonnost – výpis z rejstříku trestů ne starší než 2 měsíce-možno dodání dodatečně), doklad o zdravotní způsobilosti, motivační dopis či představa o výkonu funkce ekonomického náměstka ředitele nemocnice.

Nabízíme

Nástup možný od 1. 2. 2013. Mzda je sjednána formou smluvní mzdy dle rozsahu, kvality a výsledků práce. Zázemí stabilní společnosti s církevním zřizovatelem. Jednosměnný pracovní režim na plný pracovní úvazek, s možností pružné pracovní doby. Stravování v objektu nemocnice – příspěvek na stravu. 5 týdnů dovolené.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Ředitel Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze vypisuje výběrové řízení na obsazení funkce Ekonomického náměstka/náměstkyně ředitele nemocnice.


Místo práce: Praha

Termín nástupu: Od 1. 2. 2013

V případě zájmu o tuto pozici zašlete písemnou přihlášku do výběrového řízení, včetně úředně ověřených kopií veškerých požadovaných dokladů, vč. dokladů o dosaženém vzdělání, s termínem doručení do 3.prosince 2012, na sekretariát ředitele nemocnice v Praze 1, Vlašská 36.
 Zpět