Volné pracovní místo  Elektroinženýr, stačí si jen vybrat z projektů!

Lokalita Plzeň a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 40 000–75 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Sháníme nového kolegu/kolegyni do naší společnosti, která patří mezi přední inovátory v oblasti elektrotechniky a průmyslových technologií.
Pokud hledáš výzvu a příležitost pro rozvoj své kariéry, možná je to právě pro tebe. Máš odvahu přijmout tento krok?


Náplň práce:
Inženýrská činnost v oblasti elektro dodávek v různých fázích projektu:
  • Příprava elektrotechnické dokumentace.
  • Návrh elektroinstalace a dozor nad kvalitou.
  • Uvádění do provozu.

Můžete se u nás podílet na těchto projektech:
  • Energetika – elektrifikace H2 technologii, výroba elektrické energie z obnovitelných zdrojů, elektrické systémy pro těžbu a zpracovaní ropy
  • Těžební průmysl - Elektrifikace pro zařízení na zpracování vytěžených hornin, dopravníkové systémy, návrh výtahů pro důlní průmysl, elektromagnetické míchání taveniny – návrh a uvádění do provozu
  • Námořní průmysl – projektování NN/VN distribuce a pohonů pro největší lodě světa

Požadujeme

  • VŠ/SŠ vzdělání (elektrotechnické či přídružné).
  • Tato pozice je vhodná jak pro zkušené kandidáty/kandidátky tak i absolventy, kteří chtějí získat zkušenosti v mezinárodním prostředí.
  • Komunikativní úroveň anglického jazyka je výhodou nikoli podmínkou.
  • Primární je ochota se učit novým věcem a schopnost pracovat jak samostatně, tak v kolektivu.

Nabízíme

  • Můžete očekávat roční finanční bonus, pravidelné revize mezd, stravenkový paušál přímo ve Vaší měsíční mzdě a příspěvek na penzijní připojištění ve výši 2-3 % z Vaší mzdy.)
  • Flexibilní pracovní dobu, možnost práce z domu s finančním příspěvkem a v odůvodněných případech dokonce možnost full remote.
  • Možnost se vzdělávat prostřednictvím externích kurzů a konferencí, jazykové a také možnost dalšího kariérního růstu nejen v ČR, ale i po celém světě v rámci našich poboček.
  • Můžete se těšit na kafeterii, systém benefitů zahrnující sport, zdraví, kulturu a volný čas. Zvýhodněné volání pro soukromé účely s možností až 5 benefitních SIM karet pro rodinu a přátele a také slevy u našich partnerů.
  • Získejte přístup k naší asistenční lince, která vám poskytne odborné poradenství ve vztazích, práci, právu, financích a mnoha dalších oblastech. Vaše pohodlí a podpora jsou pro nás prioritou!

Jiná sdělení

Chcete být součástí týmu lidí s vášní a odhodláním? Zasláním svého životopisu nám ukážete, že jste připraveni se chopit výzvy a stát se klíčovým hráčem v našem projektu.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku.
Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.

Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

Máte zájem o nabídku Elektroinženýr, stačí si jen vybrat z projektů!?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Radim Kapoun z Jobs Contact Personal, s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku Elektroinženýr, stačí si jen vybrat z projektů!

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět