Volné pracovní místo  Elektroprojektant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Projektování elektrických rozvodů, ovládání a řízení strojů. Projektování kabelových rozvodů strojů. Tvorba podkladů pro programové řízení strojů. Vypracování výkresové dokumentace. Oživování strojů na zkušebně i u zákazníka. Odpovědnost za technická řešení. Nutná účast na služebních cestách.

Požadujeme

VŠ elektrotechnická, znalost práce v MS Office, AutoCad, znalost aplikací pro elektrotechnické projektování (ECSCAD, CADELEC) výhodou, znalost PLC systémů (SIMATIC, MODICON, Allen-Bradley) výhodou, svědomitost, odpovědnost, ochota učit se novým věcem, znalost AJ výhodou, ochota cestovat (ČR i zahraničí).

Nabízíme

Vysoce kvalifikovanou práci, výhodné mzdové podmínky, roční odměny, týden dovolené navíc, měsíční příspěvek 700,- Kč na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, jistotu a perspektivu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je TS Plzeň a.s., strojírenská firma s mezinárodní působností, tradiční dodavatel vulkanizačních a hydraulických lisů, zařízení pro válcovny a dalších strojírenských výrobků. Firma se sídlem v Plzni.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: 1. 7. 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět