Volné pracovní místo  Fakturant/ka

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Pořizování přijatých faktur včetně prvotní kontroly dokladů. Kompletace s objednávkami, smlouvami, středisky apod. Scan faktur a archivace. Odesílání faktur ke schválení. Kompletace přijatých faktur (FP, objednávka, schválení, přefakturace). Evidence faktur a odesílání k zaúčtování. Vydané faktury (vystavování, kompletace příloh, příprava na odeslání, evidence apod.). Týdenní report fakturace vedení společnosti. Komunikace s externí účetní společností. Kompletní komunikace týkající se fakturace (pracovníci společnosti, klienti, dodavatelé atd). Práce s pokladnou (příjmy, výdaje, evidence drobného vydání apod). Spolupráce s office managementem společnosti.

Požadujeme

Minimálně SŠ – ekonomické, znalost přenesené daňové povinnosti, zkušenost na podobné pozici podmínkou, velmi dobré komunikační schopnosti, výborná znalost práce na PC, především MS Office (reporting), odpovědný, samostatný a pečlivý přístup.

Nabízíme

Zázemí stabilní české společnosti s dlouholetou praxí na trhu, odpovídající mzdové ohodnocení, mobilní telefon i pro soukromé účely, možné i pro ZTP. Práce na HPP nebo ŽL.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Gravity Group – společnost pro správu majetku.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned/dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět