Volné pracovní místo  Farmaceutický reprezentant (Medicínský reprezentant)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Obsazujeme pozici Medicínského reprezentanta do divize Gynekologie, pro všechny regiony ČR.
Hledáme uchazeče, kteří aktuálně práci farmaceutického reprezentanta vykonávají a mají zájem o rozšíření svého úvazku - prezentace portfolia výrobků i naší společnosti.
Náplň práce: Pravidelné návštěvy lékařů a lékáren za účelem propagace výrobků společnosti a rozvoje vztahů s klienty, podpora prodeje firemních produktů.

Požadujeme

SŠ vzdělání. Pracovní zařazení farmaceutický reprezentant pro oblast gynekologie (nyní vykonávající práci reprezentanta). Vzdělání zdravotnického směru výhodou (nejlépe biochemie, biologie). Obchodní a argumentační dovednosti na vysoké úrovni. Prokazatelné reference. Samostatnost, flexibilitu, ochotu cestovat. Uživatelskou znalost práce s PC. Řidičský průkaz skupiny B. Živnostenský list.

Nabízíme

Zajímavá možnost zvýšení svých příjmů, finanční ohodnocení závislé na výkonu (120Kč za návštěvu), výhodné odměňovací podmínky, flexibilní pracovní doba, péče o svěřený region.

Místo práce: Celá ČR

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je farmaceutická společnost a její hlavní aktivitou je obchodní činnost s doplňky stravy.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět