Volné pracovní místo  Farmaceutický reprezentant (Medicínský reprezentant)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Hledáme medicínské reprezentanty, kteří aktivně navštěvují lékaře (optimálně gynekology) a lékárny ve svém regionu, a mají zájem o rozšíření svého úvazku - prezentace portfolia výrobků i naši společnosti.
Náplň práce:prezentace a prodej doplňků stravy pro oblast gynekologie, návštěva lékařů a lékáren, zodpovědnost za obchodní výsledky ve svém regionu.

Požadujeme

Pracovní zařazení farmaceutický reprezentant pro oblast gynekologie (nyní vykonávající práci reprezentanta), SŠ vzdělání zdravotnického směru výhodou (nejlépe biochemie, biologie), obchodní a argumentační dovednosti na vysoké úrovni, prokazatelné reference, samostatnost, flexibilitu, ochotu cestovat, uživatelskou znalost práce s PC, řidičský průkaz skupiny B, živnostenský list. Uvádějte, o který region máte zájem!!

Nabízíme

Zajímavou možnost zvýšení svých příjmů, finanční ohodnocení závislé na výkonu (120 Kč za návštěvu) plus výhodný bonusový systém.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je farmaceutická společnost a její hlavní aktivitou je obchodní činnost s doplňky stravy.

Místo práce: Praha, Jihomoravský kraj, Pardubický kraj, Královehradecký kraj, Liberecký kraj, Ústecký kraj, Karlovarský kraj, Středočeský kraj, Plzeňský kraj, Jihočeský kraj, Vysočina

Termín nástupu: možný ihned (dle dohody)

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět