Popis pracovní nabídky
- Ve spolupráci s F&B managerem se aktivně podílí na navrhování a zavádění nových standardů a procedur v souvislosti se zlepšováním úrovně a kvality poskytovaných služeb, zvýšení tržeb a snížení provozních nákladů
- Dohlíží na běžný celodenní provoz restaurace, aktivně se účastní obsluhy hostů
- Je přítomen v hlavních provozních hodinách a dále v čase vysokého počtu hostů ve středisku
- Příprava rozpisu směn, ostatní administrativa spojená s chodem oddělení
- Kontroluje standardy a procedury ve vztahu k servisu
- Zajišťuje správné proškolení a zaučení nových zaměstnanců ve svěřených oddělení
Požadujeme
- SŠ vzdělání v oboru hotelnictví, gastronomie
- Zkušenost na stejné pozici min. 2 roky (vítáni jsou i kandidáti z franchisových sítí
- znalosti cizích jazyků – preferujeme AJ a/anebo NJ
- Znalost principu fungování skladového hospodářství a pokladních systémů
- Rychlost, flexibilita, logické myšlení a pro-zákaznické cítění
- Proaktivní a přátelský přístup
Nabízíme
- Zázemí silné a stabilní společnosti;
- Práci v hotelu s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb;
- Možnost profesního a osobního růstu;
- Příspěvek na stravování;
- Výkonnostní odměny;
- Zaměstnanecké výhody, např. zaměstnanecké slevy na pobyty a stravování v rámci řetězce OREA HOTELS s.r.o.