Volné pracovní místo  Finance Assistant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Příprava podkladů pro účetní společnost, vedení hotovostní pokladny v CZK i EUR, vedení knihy pohledávek a závazků, správa pohledávek a závazků, vystavování faktur do tuzemska i zahraničí, bankovní převody – tuzemsko i zahraničí (internetová banka), kontrola a ovlivňování finančních toků (cash flow), zhotovování a vyúčtování cestovních příkazů,úzká spolupráce s ostatními odděleními agentury, spoluzodpovědnost za účetní uzavírání zakázek, spolupráce při měsíčních, čtvrtletních a ročních reportech, přímý nadřízený bude majitel agentury (Managing Director) a Finance Manager.

Požadujeme

Praxi na obdobné pozici (vyžadujeme alespoň 2 roky zkušeností),dobrou znalost programů Excel, Word, Outlook, až přehnanou pečlivost a přesnost, komunikativní znalost anglického jazyka, flexibilitu, týmového ducha, odolnost vůči stresu, iniciativu, komunikační schopnosti, loajalitu.

Nabízíme

Zázemí úspěšné mezinárodní společnosti, kanceláře v centru Prahy, kreativní prostředí, mladý kolektiv, možnost osobního růstu.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, který patří mezi přední reklamní agentury v ČR. Je součástí sítě Grey Worldwide, jedné z největších světových reklamních agentur. Pracují pro prestižní klienty a značky jako jsou například Seat, Procter&Gamble, Aquafresh, Coldrex, Lucky Strike, Kent, Globus, Novartis, a mnoho dalších.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět