Volné pracovní místo  Finanční poradce s dotací 85.000 Kč

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Charakteristika pracovní náplně:<BR>- pravidelné vedení obchodních jednání <BR>- péče o stávající zákazníky, vyhledávání nových<BR>- nabídka širokého portfolia kvalitních produktů nejvýznamnější pojišťovny v ČR <BR>(životní, neživotní pojištění, hypotéky)<BR>- flexibilně rozložená pracovní doba dle možností uchazeče<BR>- finanční ohodnocení ovlivněné vlastní aktivitou (neexistuje platový strop)<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- min. SŠ vzdělání <BR>- schopnost věcné komunikace a argumentace<BR>- prezentační dovednosti, příjemné vystupování <BR>- samostatnost, osobní zodpovědnost, flexibilitu<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- velmi zajímavou práci v prostředí moderní, prosperující a dynamické společnosti <BR>- spolupráci na ŽL<BR>- finanční podporu od začátku (fix 85.000 Kč), provize, paušály a bonusy <BR>- komplexní bezplatný systém vzdělávání a tréninků<BR>- individuální přístup<BR>- možnost věnovat se jak privátní tak korporátní klientele<BR>- vhodné i jako přivýdělek k trvalému pracovnímu poměru<BR>- slevy na nákup nového auta<BR>- zvýhodněný tarif na mobilní volání<BR>- nástup dle dohody<BR><BR><BR>Místo výkonu práce: okres Ostrava, Frýdek-Místek, Karviná<BR><BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem na: použijte odpovědní formulář <BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2668
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět