Volné pracovní místo  Fyzioterapeut

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Náplní práce bude vykonávání práce fyzioterapeuta s klienty s handicapem, samostatně provádět diagnostické, terapeutické a preventivní metody v rehabilitačním procesu, společně s lékařem stanovovat rehabilitační plán, provádět kontrolní a závěrečná posouzení efektu své terapie, provádět nácvik pohybů a chůze u klientů, provádět a dohlížet nad cvičením, provádět specializovanou léčbu pomocí přístrojů.

Požadujeme

Požadujeme odpovídající vzdělání, řidičský průkaz skupiny B, zdravotní způsobilost a morální bezúhonnost, zodpovědnost, psychickou odolnost, zkušenosti s prací v sociálních či zdravotních službách s klienty s handicapem vítána.

Výhodou bude, pokud budete umět

AJ nebo RJ

Nabízíme

  • specializované pracoviště
  • práce se specifickou cílovou skupinou
  • vzdělávací kurzy, školení
  • příspěvek na vzdělávání

Vhodné pro

Absolventy.

Jiná sdělení

CENTRUM HÁJEK z.ú. je centrum sociálních a rehabilitačních služeb pro děti s handicapem. Od 01.04.2013 úspěšně poskytujeme sociální služby, v rámci kterých se zaměřujeme na pomoc rodičům handicapovaných dětí, které není ani za pomoci asistentů možné integrovat do kolektivu zdravých dětí, neboť specifika náročné každodenní péče o ně to neumožňují.
Naše organizace nabízí klientům speciální léčebnou metodou TheraSuit – jedná se o moderní, velmi účinnou metodu pro klienty s neurologickým onemocněním zaměřující se především na problematiku nácviku chůze.
 Zpět