Volné pracovní místo  Garant – metodik mezinárodních projektů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

  • zajištění realizace projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
  • garance správnosti poskytovaných informací, řešení problémových oblastí,
  • odborné vedení metodiků při zpracování vzdělávacích materiálů, mentorů při práci s cílovou skupinou,
  • zpracování vzdělávacích materiálů, garance jejich věcné správnosti,
  • vzdělávání pedagogů ZŠ a pracovníků školských zařízení,
  • příprava seminářů, workshopů pro žáky, pedagogy ZŠ a pracovníky školských zařízení, vedení, komunikace, metodická a technická podpora členům realizačního týmu, partnerům projektu a cílovým skupinám, zajišťování a zpracování dokumentace související s realizací projektu, včetně monitorovacích zpráv, odpovědnost za hladký průběh projektu.

Požadujeme

  • VŠ vzdělání
  • orientace v přípravě a realizaci projektů OP VK, orientace v přípravě a realizaci projektů mezinárodní spolupráce pro školy,
  • dobrá znalost anglického a českého jazyka, organizační a komunikační schopnosti, dobrá znalost práce na PC (MS Office, cloudové aplikace, Internet), zodpovědnost a přesnost, schopnost pracovat v týmu i samostatně řešit úkoly, aktivní přístup k řešení situací a požadavků v projektech, schopnost tvůrčího myšlení, časová flexibilita, bezúhonnost.

Nabízíme

Možnost zapojit se do realizace zajímavého projektu, přátelské pracovní prostředí, adekvátní finanční ohodnocení v souladu s parametry projektů, možnost částečného úvazku

Jiná sdělení

Profil společnosti:
VŠB–TUO dovršila v roce 2014 jako pokračovatelka montánního učiliště, báňské akademie a Vysoké školy báňské v Příbrami 165 let své existence. Vědecká a výzkumná činnost je po výuce a vzdělávání druhou hlavní činností univerzity a má klíčový význam z hlediska úspěšného průběhu restrukturalizace Moravskoslezského kraje. VŠB-TUO patří mezi špičkové technické univerzity v rámci ČR, jejichž vědecko-výzkumný a vývojový potenciál rozvíjí a vytváří důležitou součást inovačních aktivit Moravskoslezského kraje a České republiky.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: říjen 2014

Přihlášky k výběrovému řízení doložené životopisem, zaměřeným na odbornou praxi, příp. referencemi o předchozím odborném působení zašlete do 19. 9. 2014. Na obálce (či v předmětu emailové zprávy) uveďte Výběrové řízení: Garant – metodik mezinárodních projektů. Dovolujeme si Vás upozornit, že osloveni budou jen uchazeči pozvaní k pohovoru.
 Zpět