Volné pracovní místo  Gestor oboru metrologie chemických veličin

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Činnosti samostatného vědecko-technického pracovníka pro koordinační a experimentální práce v oblasti vědy, výzkumu a poskytování technologických služeb. Další náplň práce vyplývá také z požadavků kladených na tuto pozici. V případě zájmu je možné konzultovat náplň práce s RNDr. Jiřím Tesařem, Ph.D., odborným ředitelem pro fundamentální metrologii použijte odpovědní formulář nebo s Ing. Alenou Vospělovou, vedoucí laboratoře fyzikální chemie použijte odpovědní formulář

Požadujeme

Ukončené VŠ vzdělání univerzitního typu přírodovědného směru se zaměřením na fyzikální chemii, analytickou chemii nebo anorganickou chemii (ukončené Ph.D. studium a zaměření na fyzikální chemii výhodou). Detailní znalost měřicích a analytických metod v oboru chemie. Znalost anglického jazyka (na úrovni samostatného vedení mezinárodních jednání). Prokázané schopnosti samostatné vědecké a publikační činnosti (zkušenosti se zapojením do evropských výzkumných projektů výhodou). Základní znalosti metrologie v oblasti chemie. Základní znalost systému kvality dle ČSN EN 17025 a ISO Guide 34. Schopnost samostatné experimentální laboratorní práce. Schopnosti a předpoklady pro vedení projektů. Schopnosti a předpoklady pro koordinační činnost jednotlivých chemických skupin v rámci ČMI. Předpoklady a vůli k dalšímu odbornému vzdělávání a studiu. Znalost českého nebo slovenského jazyka. Uživatelská znalost PC. Řidičské oprávnění skupina B. Předpokládaný termín nástupu je stanoven na 1. říjen 2011, příp. dohodou později.

Nabízíme

Možnost realizovat vlastní koncepci rozvoje oboru. Možnost zapojení do již probíhajících i nových evropských výzkumných projektů. Možnost střednědobé zahraniční stáže ve špičkových evropských metrologických laboratořích (LGC, BAM nebo VSL). Možnost budoucího zapojení do pedagogické činnosti v rámci akreditovaného školicího střediska pro Ph.D. v oblasti metrologie. Odpovídající mzdové ohodnocení. Pružnou pracovní dobu. Zaměstnanecké výhody. Stálé místo výkonu práce Brno – Lesná. Pracovní smlouva na dobu určitou (s možností sjednání na dobu neurčitou v případě oboustranné spokojenosti).

Místo práce: Okružní 31, Brno

Termín nástupu: 1. října 2011, příp. dohodou později

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Český metrologický institut. Práce v úspěšné společnosti, zaměřené na vědu, výzkum a poskytování špičkových technologických služeb.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět