Volné pracovní místo  HLAVNÍ INŽENÝR PROJEKTU - PROJEKTANT POZEMNÍCH STAVEB

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení / řízení projektu, samostatná tvorba projektové dokumentace, zajištění a příprava podkladů pro profese – kompletace stavební části projektu, koordinace stavební a profesní části projektu.

Požadujeme

VŠ, min. 3 let praxe v projekci, praxe v zahraničí v oboru výhodou, znalost práce na PC – MS Office, práce s CAD produkty (AutoCAD, Revit), dobré prezentační a organizační schopnosti, logické myšlení a argumentace, komunikativnost, rozhodnost, zodpovědnost, pečlivost, kreativita, časová flexibilita, ! NJ - na velmi dobré úrovni slovem i písmem, technická NJ výhodou.

Nabízíme

Zázemí prosperující společnosti, kreativní a různorodou práci spojenou s osobním rozvojem, velmi dobré platové ohodnocení, možnost seberealizace a profesního růstu, moderní neformální pracovní prostředí, nadstandardní zaměstnanecké výhody.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Akciová společnost AED project patří mezi nejvýznamnější projekční a inženýrské kanceláře v České republice. Za mnohaleté působení získala díky spolupráci s předními architektonickými ateliéry, developery a dodavatelskými společnostmi, jedinečné zkušenosti a reference.

Místo práce: Praha 5

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět