Volné pracovní místo  Hledáme POJIŠŤOVACÍ PORADCE pro Českou pojišťovnu a.s.

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Nový způsob poradenství v oblasti pojištění. Dlouhodobý klientský servis pro stávající klienty. Vyhledávání nových obchodních příležitostí.

Požadujeme

Středoškolské vzdělání, bezdlužnost, čistý trestný rejstřík. Uživatelská znalost práce na PC. Reprezentativní vystupování, komunikativnost. Chuť navázání aktivní spolupráce s naší pojišťovnou a touhou uspět.

Nabízíme

Férové, jednoduché, srozumitelné a profesionální jednání. Zázemí a know-how nejsilnější společnosti na trhu. Vícesložkové motivační odměňování. Komplexní zaškolení a podpora. Kariérní růst. Stálá profesní podpora manažera obchodního týmu.

Jiná sdělení

Stručná charakteristika společnosti: Česká pojišťovna je největší pojišťovnou v České republice a je lídrem českého trhu. Jsme pojišťovna s více než 180 letou bohatou tradicí v poskytování komplexní nabídky pojistných produktů životního a neživotního pojištění ale i v oblasti finančního poradenství. Naše vize: klientům a partnerům přinášet jednoduchá, rychlá, férová a profesionální řešení v oblasti pojištění a investic způsobem, který vždy předčí jejich očekávání.
 Zpět