Volné pracovní místo  HR manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- kumulace pozice v oblasti HR, BOZP, ekologie<BR>- vylepšování stávajícího HR systému, zavádění a dohled nad pravidly korporace a systémem odměňování<BR>- monitoring odměňování, dohled nad stanovováním osobních cílů zaměstnanců<BR>- přijímání nových zaměstnanců, vedení výběrových řízení<BR>- provádění auditů mzdového systému, zajišťování lokálních i mezinárodních školení <BR>- vyjednávání s odborovou organizací<BR>- organizování bezpečnostních auditů <BR>- ve spolupráci s externím ekologem zajišťování procesu nakládání s odpady a ochranu vod a ovzduší<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- VŠ vzdělání technického nebo ekonomického zaměření<BR>- komunikativní znalost AJ slovem i písmem (denní využití)<BR>- znalost práce na PC (MS Office, internet)<BR>- alespoň 1 - 2 roky praxe na personálním oddělení <BR>- schopnost pracovat systematickým a dobře organizovaným způsobem <BR>- proaktivní přístup, schopnost vést tým podřízených, komunikativní dovednosti <BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- prostředí stabilní mezinárodní společnosti<BR>- práci na hlavní pracovní poměr v Bohumíně<BR>- firemní benefity (vzdělávání, 25 dnů dovolené, jídelna, mobil, ...)<BR>- nástup možný ihned <BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3103
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět