Volné pracovní místo  HR + obchod + IT - protřepat, nemíchat

Lokalita Brno a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 25 000–60 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Ahoj!
Já jsem Pavel.
Za posledních 12 let jsem prošel HR (staral jsem se o nábor obchodníků, účetních i programátorů), obchodem (od kosmetiky, přes investice až po fotovoltaické elektrárny) až po project management, kdy jsem se staral o projekty v IT nebo ve financích.
Už více než 3 roky jsem jedním z Team Leaderů v Jobs Contact a právě hledám novou posilu.
Hledáme specialisty do IT, průmyslu i obchodu a ať se zeptáte kohokoliv z firmy, naše práce nás baví.



Náplň práce:
  • Naše práce je o tom, že propojujeme firmy hledající zaměstnavatele s uchazeči o práci.
  • Věnujeme se náboru „ajťáků“ – pro nejrůznější společnosti (od herních studií, přes nemocnice až po celkem dost cool start-upy).
  • Tvůj běžný den tak bude mix práce markeťáka (tzn. práce s inzercí nebo sociálními sítěmi), HR specialisty (sem patří pohovory či cally s kandidáty i firmami ohledně konkrétních pozic) a obchodníka (obchod se prolíná snad všemi činnostmi, základ je prodat kandidátovi firmu a firmě kandidáta, ale samozřejmě je součástí i komunikace s novými a potencionálními klienty). A občas tě čeká i nějaká ta porada, 1to1 nebo školení, aby ti práce šla ještě lépe..

Požadujeme

  • Hledáme někoho, kdo má svou vlastní motivaci a chuť do práce. Mě to, co dělám, vážně baví a chtěl bych se o své znalosti podělit s někým, kdo se chce posouvat dál.
  • Ocením předchozí zkušenosti z obchodu, IT nebo z náboru. Ale jde hlavně o to nebát se mluvit a chtít něco dokázat.
  • Celkem se hodí angličtina nebo alespoň základní povědomí o IT (to ale opravdu není podmínkou) a hlavně odvaha, vrhnout se do něčeho nového naplno.

Nabízíme

  • Příležitost – náš obor celkem raketově roste a určitě patří těm, které mají budoucnost. Teď máš navíc možnost se všechno naučit, klidně od úplného začátku.
  • Odpovídající odměnu – kromě pěkného fixu pro tebe máme odpovídající procenta ze zisku, multisport kartu nebo další benefity jako notebook, auto nebo třeba sick-days.
  • A konečně, máme docela fajn partu a budeme moc rádi, když na pivo (nebo limonádu) vyrazíš po práci s námi.

Vhodné pro

Absolventy.

Práce z domova

Nabízíme možnost pracovat jen z domova, převážně pracovat z domova nebo částečně pracovat z domova.

Jiná sdělení

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku.

Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.

Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

Máte zájem o nabídku HR + obchod + IT - protřepat, nemíchat?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Pavel Fiala z Jobs Contact Personal, s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku HR + obchod + IT - protřepat, nemíchat

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět