Volné pracovní místo  Informatik - zaměstnanec Kanceláře úřadu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Správa informačních a komunikačních technologií – infrastruktura počítačových sítí, databáze. Správa programového vybavení a aplikací. Údržba a administrace webového portálu obce. Správa EZS, telefonní ústředny, serverů apod. Zajištění veškerých datových a hlasových služeb. Správa HW a SW vybavení. Příprava podkladů pro jednání orgánů obce.

Požadujeme

VŠ vzdělání magisterského studijního programu, příp. SŠ vzdělání. Velmi dobrá znalost oboru IT. Pracovní praxe ve státní správě, popř. územní samosprávě výhodou. Řidičský průkaz výhodou.
Všeobecné předpoklady:
Občan ČR, dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, znalost jednacího jazyka (český jazyk).

Nabízíme

Místo práce: Jesenice

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Tajemnice Obecního úřadu Jesenice vyhlašuje dne 4.5.2011 výběrové řízení na přijetí do pracovního poměru zaměstnanec územního samosprávného celku.

Uchazeči o výše uvedené pracovní místo předloží:
Písemnou přihlášku doplněnou níže uvedenými doklady podají do podatelny Obecního úřadu Jesenice anebo zašlou poštou na adresu Obecního úřadu Jesenice. Obálku označí slovy: „Výběrové řízení – Kancelář úřadu – IT“. Lhůta pro podání přihlášky je do 20.5.2011 do 12 hod.

Náležitosti přihlášky: jméno, příjmení, popř. titul uchazeče; datum a místo narození; státní příslušnost; místo trvalého pobytu; číslo OP; datum a podpis uchazeče; telefonický kontakt a emailovou adresu.
Přílohy přihlášky: strukturovaný profesní životopis; výpis z trestního rejstříku ne starší než 3 měsíce; úředně ověřenou kopii o nejvyšším dosaženém vzdělání.

V případě zájmu použíjte volbu "odpovědět".
 Zpět