Volné pracovní místo  International Trainee – vhodné pro absolventy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Intenzivní příprava na budoucnost v našem koncernu. Naše filozofie zní „Learning by Doing“, a proto budete po celou dobu zodpovídat především za aktuální projekty, které budou realizovány z části v naší centrále a z části přímo na našich pobočkách. Kromě toho se seznámíte s firemními procesy a s celkovým chodem firmy a díky individuálnímu tréninku budete nejlépe připraveni na svoji budoucnost. Naším cílem je vytvořit z Vás zaměstnance s vysokým potenciálem, který bude po odpovídajícím zapracování schopen převzít rovněž manažerské úkoly v rámci koncernu.

Požadujeme

Ukončené SŠ studium (se zaměřením na finance, obchod a/nebo logistiku) se silným mezinárodním zaměřením. Znalost NJ a/nebo AJ na komunikativní úrovni, znalost dalšího (východního) jazyka je výhodou. Analytický způsob práce se zaměřením na hledání řešení, komunikativnost, schopnost prosadit se. Vhodný kandidát by neměl mít problém s orientací v multikulturním prostředí koncernu.

Nabízíme

Zázemí společnosti s vedoucím postavením na trhu, která má pobočky po celé Evropě. Typ pracovního poměru - dohoda o pracovní činnosti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Hödlmayr International, společnost s vedoucím postavením ve světě automobilového průmyslu v Evropě, s centrálou ve Schwertbergu / Horním Rakousku, která prošla velmi dynamickým vývojem.

Místo nástupu práce: Jeneč

Termín nástupu: Ihned, dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět