Volné pracovní místo  INVESTIČNÍ REFERENT

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
VAŠE NÁPLŇ PRÁCE:<BR>- zodpovědnost za sestavení rozpočtu a harmonogramu akce a za její realizaci<BR>- koordinace činnosti interních týmů<BR>- komunikace s dodavateli<BR><BR>VÁŠ PROFIL:<BR>- SŠ/VŠ vzdělání strojního směru<BR>- praxe na srovnatelné pozici min. 7 let<BR>- znalost moderních technologií obrábění kovů podmínkou<BR>- komunikativní znalost AJ podmínkou, dále NJ výhodou<BR>- ochota cestovat, ŘP sk. B –aktivní řidič<BR>- uživatelská znalost práce na PC<BR>- komunikativnost, aktivní přístup <BR><BR>NAŠE NABÍDKA:<BR>- pracovní zkušenost v zázemí silné a stabilní společnosti<BR>- odpovídající platové ohodnocení<BR>- možnost seberealizace a profesního růstu<BR>- firemní benefity<BR><BR>Pokud životopis nelze doručit, zadejte do předmětu mailu tento text: trkcz07. <BR><BR>Referenční číslo inzerátu: TRK 2530<BR>Lokalita pracoviště: Plzeň<BR>Pracovní poměr: hlavní pracovní poměr <BR>Požadované vzdělání: SŠ/VŠ<BR>Pracovní doba: 8 hodin <BR>Nástup možný: ihned <BR>Plat: dohodou
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2530
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět