Volné pracovní místo  Inženýr dodavatelské kvality - SQD

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Ref. č.: 11-30-203677. Hledáme inženýra dodavatelské kvality!<br/>Jeho hlavním úkolem bude řízení a rozvoj dodavatelů, technická kvalifikace komponentů a případná reklamační řízení.<br/>Máte zkušenosti v oblasti kvality? Nebo Vás tato oblast zajímá? Umíte výborně anglicky? Jste analytik a máte organizační schopnosti? Kontaktujte nás!

Požadujeme

Požadujeme znalosti oblasti řízení jakosti a nástrojů řízení jakosti (ISO/TS 16 949, FMEA, APQP, PPAP, SPC, MSA).<br/>
<br/>Dále SŠ nebo VŠ technického směru, praxi na pozici v automotive alespoň 2 roky a velmi dobrou znalost angličtiny.<br/>
<br/>Jako ideální kandidát byste měl být komunikativní, týmový, mít dobré vyjednávací schopnosti a celkově flexibilní.

Nabízíme

Nabídneme Vám bonusový systém (beznemocnost, plnění cílů kvartálně atd.), motivační systém odměn a možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání. Budete mít 5 týdnů dovolené a možnost se stravovat v závodní jídelně.
 Zpět