Volné pracovní místo  Inženýr kvality – Orlickoústecko

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Inženýr kvality je zodpovědný za nastavování a udržování systému kvality na svěřeném úseku a za koordinaci postupů při řešení reklamací ze strany zákazníka v případě, že se jedná o kvalitativní nedostatky. V rámci procesu výroby produktu zabezpečuje shodu s firemní politikou kvality a směrnicemi. Podílí se na neustálém zlepšování kvality, účastní se činností týkajících se rozvoje, aplikace a dodržování standardů kvality. Vytváří a aktualizuje kontrolní plány, kontroluje a vyhodnocuje záznamy testování nebo měření. Koordinuje 8D reporty a aktivity s tím související. Účastní se procesů FMEA, definuje a udržuje standardy kvality pro jednotlivé produkty. Podílí se na schvalování výrobní dokumentace, stanovování a zlepšování procesů. Účastní se auditů kvality.

Požadujeme

  • Min. SŠ vzdělání strojírenského, technického nebo elektrotechnického směru
  • Min. praxe na obdobné pozici
  • Praxe v automobilovém průmyslu výhodou
  • Aktivní znalost angličtiny
  • Velmi dobrá uživatelská znalost práce na PC (Microsoft Office).
  • Znalost FMEA, 8D reportů, norem ISO 9001, QS 9001, ISO/TS 16949 výhodou
  • ŘP sk. B

Uvítáme zkušenosti z oblasti sériové výroby a s novými náběhy v automotive. K osobnostním předpokladům patří komunikativnost, samostatnost, týmovost. Očekáváme vysoké pracovní nasazení, praktické myšlení, pečlivost a organizační schopnosti, samostatnost, odolnost vůči stresu.
Preferujeme uchazeče s dojezdem do 50 km do Lanškrouna.

Nabízíme

Motivační finanční ohodnocení, práci v dynamicky se rozvíjející firmě, možnost dalšího vzdělávání, benefity adekvátní k pozici. Rozvoj, stabilitu a jistotu, moderní pracovní prostředí, práci s nejnovějšími technologiemi.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Pro našeho klienta hledáme kandidáty/ky na pozici Inženýr kvality.
Klient je středně velkou výrobní firmou vyrábějící produkty pro automobilový a strojírenský průmysl, se špičkovým technologickým vybavením. Region Orlickoústecko. Místo práce: Pardubický kraj, Orlickoústecko

Termín nástupu: dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět