Volné pracovní místo  Inženýr kvality

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Víte, že Inženýr kvality, nemusí mít titul Ing.? Pak o této pozici něco víte a čtěte dál. <br/>
<br/>Hledáme někoho, kdo už má něco za sebou a zvládne řídit procesní věci v našem oddělení kvality. Také hledáme někoho kdo bude realizátorem kontroly svěřených výrobků. Jste jedním z nich a hledáte kreativní práci, která nebude každý den o stejném výrobku? Zvládnete zavést potřebná nápravná opatření, vést tým a plánovat? Jste na správném místě.

Požadujeme

Potřebujeme abyste měl minimálně maturitu, uměl anglicky nebo německy na komunikativní úrovni a měl za sebou alespoň 2 roky zkušeností z této pozice. Znalost nástrojů kvality a technologií výroby by pro Vás měla být samozřejmostí pokud jste dočetl až sem. <br/>
<br/>A pokud jste si vědom, že metrologie nemá nic společného s počasím, zašlete nám svůj životopis.

Nabízíme

To příjemné nakonec. Čekají Vás pololetní odměny, 5 týdnů dovolené, dotované závodní stravování a odměny při životním či pracovním výročí.
 Zpět