Volné pracovní místo  Inženýr kvality

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Řízení kvality interních výrobních procesů, tvorba a udržování dokumentace, optimalizace stávajících procesů, spolupráce na produktových a úsporných projektech, školení a rozvoj zaměstnanců.

Požadujeme

Zkušenosti s prací v oddělení kvality, znalost ISO 9001 (ISO 13485), znalost práce s PC (MS Office), pokročilou znalost AJ, znalost Six Sigma a Lean Production výhodou. Motivační dopis a životopis zasílejte v AJ. Minimálně bakalářské vzdělání v oboru strojírenství, technika, kvalita.

Nabízíme

Náročnou práci ve zdravotnickém průmyslu, mezinárodní kontakty, možnosti dalšího vzdělávání a osobního růstu, rozvoj jazykových znalosti AJ, nástupní mzdu dle dohody a další finanční ohodnocení a benefity. PP na 6 měsíců, po zapracování možnost prodloužení pracovní smlouvy nebo její změna na dobu neurčitou.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Philips Medisize Corporation se zabývá zejména vývojem a výrobou jednorázových prostředků pro zdravotní průmysl. V současné době vyrábíme ve výrobních závodech s tzv. čistými výrobními prostory v USA, Nizozemí, Finsku, Irsku, Švýcarsku, Německu a v České republice. Více informací na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Trhové Sviny

Termín nástupu: 1.7.2012

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět