Volné pracovní místo  IT Customer Support Specialist – Senior

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
IT Customer Support Specialist – Senior<BR><BR>Responsibilities:<BR>As a Senior IT Customer Support Specialist you will form a critical part of the customer service team, being responsible for Level 2 support and ensuring queries are resolved within SLA’s.<BR>As a more senior member of the team, it will be your responsibility to ensure that first line support has the support knowledge tools necessary to have a higher resolution capability.<BR><BR>Requirements:<BR>Fluent in English and/or German.<BR>Previous experience in a similar environment <BR>Experience with using Microsoft products.<BR>Extensive knowledge of supporting enterprise clients<BR>Proactive approach to problem solving<BR>Communication skills are essential <BR><BR>We offer:<BR>This is an excellent opportunity for a driven and motivated individual who has excellent customer service and communications skills to join a global and multicultural organization, working in a dynamic environment with excellent career opportunities.<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2290
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět