Volné pracovní místo  IT podpora, technik IT, technik datových sítí

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Konfigurace a údržba sítí (LAN, optické datové sítě, bezdrátové sítě); servisní činnost v terénu u zákazníků, vzdáleně i na servisním středisku v Ostravě; analýza stavu u zákazníků; správa a údržba HW, SW, serverů a stanic; instalace a nastavení SW, stanic a serverů; zavádění nových technologických řešení; zlepšování systémů.

Požadujeme

SŠ vzdělání a praxe v technickém oboru; ochota pracovat a učit se nové věci; odolnost vůči stresovým situacím v sektoru služeb zákazníkům; orientace na výsledek rychlého a konstruktivního řešení; pasivní znalost AJ pro čtení a porozumění dokumentace; řidičský průkaz skupiny B; technická zručnost; příjemné vystupování a vizáž; schopnost intenzivně kooperovat v malém týmu.

Nabízíme

Plat v závislosti na výsledcích práce; zázemí malé, téměř rodinné firmy; mladý kolektiv; férové zacházení a zdravé mezilidské vztahy; firemní benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost AUSYS informační technologie s.r.o., podnikající na českém trhu IT od roku 1997, hledá pracovníky pro plnění zakázek v oblasti serverových technologií, virtualizačních a mobilních technologií, datových sítí a systémové podpory našich klientů v oblasti komplexního nasazení IT a IS v sektoru menších firem.

Místo práce: Ostrava Vítkovice

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 25. 3. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět