Volné pracovní místo  Jak si užít vánoce? S balíkem v kapse! 20.000 Kč bonus!

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Popis pracovní nabídky

Nečekejte, až Vás první vločka zašimrá na nose. Myslete na zimní radovánky už teď a přijďte si k nám vydělat na tu nejbáječnější zimní dovolenou!
Základem je práce na hlavní pracovní poměr ve směnném provoze. Slušná fixní mzda a motivující příplatky jsou v naší profesi samozřejmostí.
Nabízíme seberealizaci. Možnost se vzdělávat a kariérně růst. Příjemný kolektiv a moderní výrobní prostory přímo v Kuřimi. Směnný kalendář máme nastaven rok dopředu - hravě tedy zvládnete rodinnou logistiku.

Požadujeme

Budete se podílet na výrobě dílů pro automobilový průmysl. Stanete se odborníkem na kabely a konektory pro různé typy i značky aut.

Nabízíme

Na věku ani vzdělání u nás nezáleží. Nebojte se a dejte nám o sobě vědět. Stačí Vám pouze chuť pracovat, o zbytek se postaráme společně! :)
Na něco jsme zapomněli ? Neváhejte nás kontaktovat a zeptat se na všechno, co Vás zajímá. Těšíme se na Vás!
Volejte použijte odpovědní formulář nebo pište na použijte odpovědní formulář
 Zpět