Volné pracovní místo  JAVA PROGRAMÁTOR / ET NETERA

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Na počátku je vždy analýza. Analýza požadované funkčnosti, časového odhadu, náročnosti práce atd. Teprve až všechny zainteresované strany vědí vše důležité a schválí je, přijde na řadu vlastní programování aplikací. Tu je poté třeba opatřit náležitou dokumentací a následně předat k instalaci na servery a pilotnímu testování. Po odladění chyb předá aplikaci do supportního oddělení, které ji uvede v život ve skutečném, ostrém světě.

Požadujeme

Schopnost analyzovat problém a pochopit potřeby klienta, efektivně komunikovat a pracovat v týmu, odevzdávat kvalitní práci v dohodnutém termínu, efektivně řešit problémy, neustále vyvíjet tlak na kvalitu a profesionalitu. Znalosti: jazyk Java a objektové programování, modely a technologie pro vývoj webových aplikací (MVC, servlety, JSP, apod.), datové modely a SQL, XML, HTML/CSS na úrovni porozumění kódu, zkušenosti s prací v týmu, angličtinu alespoň na úrovni čtení dokumentace, alespoň 1 rok praxe s tvorbou internetových / intranetových aplikací. Výhodou je praxe s vývojářskými nástroji (Eclipse, NetBeans, CVS, Bugzilla apod.), aplikačními servery (Tomcat, JBoss, Sun, BEA, IBM apod.), databázemi MySQL, PostgreSQL, Oracle, Microsoft SQL Server, eventuelně objektovými databázemi, UML modely (datové modely, případy užití) a patřičné programy (Rational Rose, Enterprise Architect apod.), rozhraními a technologiemi JDBC, JNDI, JMS, JAAS, JAI, RMI, EJB, JDO, DOM, SAX, XSLT apod., s dalšími programovacími a skriptovacími jazyky (např. Python, PHP a Perl), s operačním systémem Linux.

Nabízíme

Jsme úspěšná česká stabilní firma, která dělá na zajímavých projektech pro významné zákazníky. Takové zákazníky bychom si dlouhodobě neudrželi, pokud bychom nejednali rovně a napřímo. Stojíme si zatím, co slíbíme. Hodnocení odpovídá zkušenostem, pozici a pochopitelně výsledkům. Dovedeme je poměrně dobře měřit a hlavně ocenit pomocí různých bonusů (včetně třeba inovačního). Samozřejmostí jsou všechny standardní benefity (stravenky, příspěvky na sport a kulturu, sick days) i nadstandardní benefity (penzijní připojištění, nadstandardní lékařská péče, příspěvky na dovolenou či na dopravu). Pokud se chceš dále vzdělávat, uvítáme to a podpoříme Tě. Ať už se budeš chtít zdokonalit. v jazycích, zakoupit odborné knihy, absolvovat školení, či vyjet na konferenci. Uvědomujeme si, že nejen prací živ je člověk. Jsme parta lidí, kteří se baví i po pracovní době a firma je v tom ještě podporuje. Společné návštěvy kina, víkendové výlety, oslavy, jsou u nás běžnou záležitostí. Kdo nebydlí v Praze, má možnost využívat firemní byt. Do kanceláře je to ale kousek skoro odevšad, jsme na Letné, pár minut od metra Hradčanská.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro zaměstnavatele, kterým je ET NETERA a.s. ( použijte odpovědní formulář patřící mezi přední české dodavatele ucelených e-business řešení a vlastních technologií. ET NETERA navrhuje, realizuje a provozuje podnikové portály, intranety, extranety, weby, zakázkové elektronické obchody (e-shopy), internetové platební systémy a jiné zakázkové webové aplikace. Produkty a služby se zaměřují na content management (CMS, ECM, WCM), document management (DMS), e-business konzultace, webdesign a garantovaný 24/7 provoz dodaných řešení. Mezi klienty společnosti patří ANNONCE, Ahold, Datart, DVC (i-legalne.cz), EMG (knizniweb.cz), Teléfonica O2, Siemens, Volksbank, a další.
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět