Volné pracovní místo  Junior Category manager

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za přípravu CM projektů - analýza kategorie, SWOT analýza, návrh řešení, příprava prezentace a její realizace u zákazníků (zodpovědnost za vybrané zákazníky), kontrola realizace na prodejnách, řešení problémů. Úzká spolupráce s key account managery a brand managery,
Podpora obchodních zástupců z hlediska merchandisingu. Podpora uvádění novinek na trh – obchodní prezentace pro vybrané kategorie.

Požadujeme

SŠ, VŠ – vhodné i pro absolventy. Analytické myšlení – schopnost vyhodnocování a prezentace marketingových dat. Osobnost s vyjednávacími a prezentačními schopnostmi, orientací na dosažení cíle, obchodním duchem. Dobrá uživatelská znalost MS Office, znalost Nitro, Spaceman/Space Planning, Photoshop výhodou. Otevřenost učit se novým dovednostem. AJ – středně pokročilá komunikativní znalost,
ŘP skupiny B – aktivní řidič.

Nabízíme

Zajímavou tvůrčí práci v mladém dynamickém kolektivu mezinárodní společnosti. Možnost dalšího profesního i osobního růstu. Platové ohodnocení dle dosavadních zkušeností, firemní benefity.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned – dle dohody

Jiná sdělení

Profil klienta:
Mezinárodní společnost – výrobce a distributor známých značek drogistického a farmaceutického zboží hledá do svého trademarketingového týmu nového kolegu / kolegyni na pozici:
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět