Volné pracovní místo  Junior programátor

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Převod serverové části webové aplikace Form Filler 5 z Win32 pro Linux, úpravy vytváření instalačních balíčků aplikace Form Filler 4 pro Linux (Wine), správa webových serverů, s aplikací Form Filler 5, práce na Apache modulu pro Form Filler 5, práce na testovací aplikaci pro Form Filler 5, údržba a úpravy komunikační knihovny C-url, údržba linuxové verze zásuvného modulu prohlížeče FireFox aplikace FF4.

Požadujeme

Znalost programování v C, C++ pro Windows a Linux, administrace Linux, tvorba rpm, znalost XML, DOM, s výhodou XML:FO, XSD, XSLT, administrace web serverů IIS a Apache, znalost anglického jazyka na úrovni čtení technické dokumentace a zejména ochota učit se nové věci v oboru. Ideálně VŠ (min. bakalářský stupeň) v oboru IT, vhodné i pro čerstvé absolventy, studenty v posledním ročníku VŠ či uchazeče s krátkodobější praxí.

Nabízíme

Stabilní zázemí tradiční české softwarové firmy a práce v sympatickém, mladém a dynamickém kolektivu, 5 týdnů dovolené, práce na zajímavých projektech, výborná dostupnost z metra C Kačerov, příspěvek na stravování na dopravu, příspěvek na penzijní připojištění, očkování proti chřipce v podzimních měsících zdarma.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Software602 a.s. – posláním naší společnosti je poskytovat zákazníkům řešení pro elektronizaci dokumentů a související elektronizaci procesů. Jsme připraveni se měnit stejně dynamicky jako celý ICT průmysl - z původně výhradního dodavatele aplikací pro osobní počítače jsme firmou, která je schopná realizovat i velké integrační projekty. Vše o nás naleznete na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět