Volné pracovní místo  KEY ACCOUNT MANAGER - PRODEJ TISKOVÉ REKLAMY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem na této pozici bude jednání se stávající klíčovými klienty našeho vydavatelství a vyhledávání nových obchodních příležitostí v oblasti prodeje inzerce. Komunikace s reklamními a mediálními agenturami a následná realizace inzerce v titulech vydavatelství.

Požadujeme

Dobrý přehled na trhu médií v ČR, skvělé obchodní dovednosti, předchozí zkušenosti s prodejem reklamy nejlépe na pozici Obchodní manager nebo Key account manager, kreativní a zodpovědný přístup, cílevědomost a schopnost empatie vůči potřebám klientů. SŠ nebo VŠ vzdělání.

Nabízíme

Úspěšným kandidátům nabízíme vyrovnanou strukturu databáze přidělených klientů a práci s největšími zadavateli reklamy v ČR. Kvalitní a dobře obchodovatelné tituly se skvělým umístěním na trhu tisku. Nadstandardně ohodnocený hlavní pracovní poměr nebo spolupráci na ŽL, základní plat+osobní ohodnocení+provize+cílové prémie, mobilní telefon, notebook, jazykové kurzy a další benefity. Možnost seberealizace a dalšího personálního rozvoje včetně reálného kariérního postupu. Samozřejmostí je také zázemí velké a stabilní společnosti, příjemný kolektiv a pracovní prostředí.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned nebo dohodou

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme jedno z největších vydavatelství časopisů v ČR. V několika segmentech trhu patří naše tituly mezi absolutní špičku, přičemž v našem portfoliu nechybí ani absolutní leadeři. V ČR tvoříme celkem 28 časopisů pro více než použijte odpovědní formulář čtenářů měsíčně. Z důvodu dalšího rozvoje společnosti hledáme vhodného/nou kandidáta/ku na pozici KEY ACCOUNT MANAGER.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět