Volné pracovní místo  KONSTRUKTÉR – 3D MODELY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Aktivní účast na vývoji prototypů a funkčních zařízení, navrhování technického řešení, vytváření modelů 3D, vytváření výkresové dokumentace, technická podpora výroby a kompletace, v případě potřeby komunikace se zákazníky.

Požadujeme

SŠ/VŠ strojní. Znalost principů 3D modelování (Autodesk Inventor / AutoCad), znalost principů konstruování a zpracování technické dokumentace pro výrobu, samostatnost / teamová spolupráce, technické myšlení, praxe v oboru výhodou, ŘP sk.B výhodou, AJ na komunikativní úrovni výhodou.

Nabízíme

Spolupráci na zajímavých vývojových a konstrukčních projektech, využití vlastní iniciativy a svých nápadů, námětů, práci v prostředí podporujícím týmovou spolupráci, možnost profesionalizace, seberealizace, velmi dobré platové ohodnocení, zajímavé firemní benefity, nástup možný ihned. Práce na HPP.

Místo práce: Praha 9

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je TECHNIK PARTNER s.r.o. - společnost zabývající se vývojem a výrobou testovacích přípravků a zařízení a dále jednoúčelových strojů zejména pro Automotive.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět