Volné pracovní místo  Konstruktér (22.000 - 30.000,-Kč)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Tvorba modelů v programu SolidWorks. Rozpracování různých variant řešení částí armatur v programu SolidWorks. Tvorba výkresové dokumentace v programu SolidWorks. Návrhové výpočty v programu SolidWorks Simulation (možnost školení). Výpočty týkající se proudění, ztrátových součinitelů apod. v programu FlowWorks (možnost školení).

Požadujeme

VŠ vzdělání zaměřené na konstrukci strojů a strojních zařízení. Znalost konstruování v 3D software – SOLIDWORKS (2D AutoCad). Znalost technických norem a výpočtů. Znalost AJ popřípadě RJ. Komunikativnost, cílevědomost, pečlivost, spolehlivost a samostatnost.

Nabízíme

Zajímavou, samostatnou a odpovědnou práci, pružnou pracovní dobu, 5 týdnů dovolené, příspěvek na kulturu a sportovní činnosti, zaměstnanecké výhody, nástupní plat od 22 000,- Kč – 30 000,- Kč.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je firma ARAKO spol. s r.o. - významný český výrobce průmyslových armatur pro jadernou i klasickou energetiku.

Místo práce: Opava

Termín nástupu: Ihned, dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět