Volné pracovní místo  Kontrolor kvality TQM - až 22 200 Kč/měs.

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Popis pracovní nabídky

Jste komunikativní a nevadí vám spolupracovat v týmu? Hledáme šikovného kontrolora kvality, který bude průběžně kontrolovat správnost zkompletovaných výrobků na přidělených výrobních linkách. Práce probíhá ve směnném provozu a vyžaduje alespoň základní znalost ovládání počítače. Pokud máte chuť pustit se do práce a máte výuční list, nejlépe technického zaměření, ozvěte se!

Motivovaným zájemcům nabízíme ty nejlepší pracovní podmínky pro dosahování kvalitních výsledků. Do těch se počítá kromě platu 21 000 tisíc měsíčně i 25 dní dovolené a stravenky v hodnotě 60 Kč. Pokud splňujete uvedené podmínky a toužíte se stát součástí pracovního procesu mezinárodní logisticko-výrobní společnosti, ozvěte se!

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět