Volné pracovní místo  Konzultant/ka v tradiční oční optice

Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Hledáš novou příležitost a baví Tě obchod?
V prostředí optiky, jako obchodnice či obchodník, můžeš doslova ovlivňovat lidské vidění!

Náš zákazník nám při nákupu brýlí dává velkou důvěru a my ji nesmíme zklamat, na tom stojí úspěch naší firmy. Nejsi-li vystudovaný optik, je potřeba se naučit odbornou práci očního optika, nastavené procesy a současně být partnerem našim zákazníkům v oblasti estetiky. Správný parťák tedy musí zvládnout zaučení téměř v úrovni rekvalifikace na očního optika. Ale neboj se, pomůžeme Ti! Navíc se naše firemní kultura vyznačuje tím, že se z případných chyb učíme všichni dohromady.

Požadujeme

Práce v oboru oční optika vyžaduje zejména umění se vcítit do potřeb zákazníka. Další potřebné tě naučíme.

Nabízíme

V souladu s naší filozofií Ti poskytneme veškerou podporu a zaškolení, profesní vzdělávání a prostor pro dlouhodobé zlepšování a růst.

Výsledky a samostatnost jsou u nás vysoce ceněny, výše než standardně v oboru očních optik.
Mzdové ohodnocení je rozděleno na pevnou a pohyblivou složku, která je přímo úměrná obchodním výsledkům daného měsíce. Konkrétní výše Tvé mzdy je součástí osobního pohovoru.

Benefitem jsou další finanční poukázky za cílený prodej a zvýhodněný nákup pro Tebe i Tvé rodinné příslušníky.

Jiná sdělení

Jsme malá rodinná firma, která má hodně nápadů a chce je v nejbližší době realizovat. Ve světě oční optiky jsme 29 let. Věříme, že obchod je hybnou silou vývoje člověka. Odlišujeme obchodního konzultanta, resp. obchodníka od prodavače nebo dokonce podavače.

Pokud Tě naše firma a výzva zaujaly, neváhej a oslov nás. Náš kolektiv se na Tebe již těší!
Spolu se životopisem napiš krátkou zprávu o tom, jaké chování obchodníka jsi ve svém životě kdy ocenil/a? Co Tě na takovém zážitku zaujalo? Kde to bylo?
 Zpět