Volné pracovní místo  Konzultant klientského centra

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

ADECCO je dominantní společností na světovém trhu personálního poradenství. Cílem společnosti je poskytovat našim zákazníkům širokou paletu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů a vždy nabízet pružné řešení jejich potřeb.

Na trhu v České republice působíme již od roku 1992 a máme zde 13 poboček a on-site pracovišť. Přítomnost v jednotlivých regionech nám umožňuje detailně poznat lokální specifika trhu práce. Při poskytování našich služeb spojujeme zájmy obou skupin svých zákazníků, uchazečů i zaměstnavatelů. Řešíme potřeby svých klientů v oblasti řízení lidských zdrojů a zároveň dáváme uchazečům šanci rozvoje profesního i mimoprofesního.

Popis pracovní nabídky

Pro začínající projekt našeho významného klienta, velkou mezinárodní internetovou společnost, hledáme komunikativní a samostatné kolegy na pozici Konzultant klientského centra. Ideálním kandidátem je pro nás člověk, který není zvyklý čekat na pokyny a hledá proaktivně nová řešení.

Na této pozici budete mít možnost podílet se na náboru zaměstnanců pro nově vznikající distribuční centrum. Vaším hlavním úkolem bude telefonická komunikace se zájemci o pracovní uplatnění, a to v rámci nově vznikajícího klientského centra. Nabízíme různorodou práci, velmi důkladné zaškolení, dlouhodobý profesní růst a řadu zajímavých benefitů.

Požadujeme

  • velmi dobré komunikační dovednosti, zejména v rámci telefonického kontaktu
(zkušenost z call centra velkou výhodou)
  • počítačové znalosti (MS Office, Excel, Internet, Outlook)
  • ochota učit se nové věci a nastartovat tak svoji kariéru
  • časová flexibilita – možnost pracovat na směny
  • nástup ihned, popř. dohodou

Vhodné pro

Absolventy.

Jiná sdělení

Pokud dokážete přijmout tuto výzvu, zašlete prosím své aktuální CV v českém jazyce a staňte se členem týmu Adecco!

BETTER WORK. BETTER LIFE.
 Zpět