Popis pracovní nabídky
Organizace prezentací / kuchařských seminářů pro klienty spojené s vlastním vařením, zaškolení obsluhy u klienta, akvizice nových klientů, péče o stávající zákazníky/gastro poradenství, úzká spolupráce se servisním oddělením, zajištění operativních činností spojených s obchodem, spolupráce a reporting vedení společnosti, komunikace s dodavateli, dodavatelská školení v rámci zvyšování kvalifikace.Požadujeme
- Praxi min. 2 roky v gastroprovozu nejlépe na pozici šéfkuchař, provozní
- Vzdělání: učební obor kuchař s maturitou
- Kuchařské dovednosti
- Zájem o moderní gastronomii
- Schopnost sebeprezentace
- Obchodní dovednosti
- Technické myšlení
- Samostatnost
- Tah na branku
- Efektivní komunikace
- Řidičské oprávnění min. B
Nabízíme
Rodinná firma, atraktivní prostředí, k dispozici nejmodernější gastro technologie, dodavatelská školení, stravenky, odměny za prezentace, pevná mzda + pohyblivá složka, zázemí kanceláře pro nutnou administrativu.Jiná sdělení
Profil společnosti:Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Hraspo spol. s r.o.
Místo práce: Brno
Termín nástupu: ihned
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
Platnost inzerátu končí 8.2.2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.