Volné pracovní místo  Lektor angličtiny bez pedagogického vzdělání

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Hledáme především aktivního člověka, který je zvyklý neustále a tvrdě pracovat na svých schopnostech. Tato práce není brigáda nebo přivýdělek a není vhodná jako práce při studiu. Pokud Vám vadí pracovat navíc i po večerech a v soboty, nechcete se starat o naplněnost Vašich kurzů a nemáte chuť se dál vzdělávat ve svých schopnostech, tohle nebude práce pro Vás.

Požadujeme

Tento post vyžaduje vynikající znalost anglického jazyka (jak psané, tak i mluvené), prokazatelné výsledky v předcházejícím zaměstnání nebo v životě, vysoké pracovní nasazení po celý den a orientace na výsledky, ne na počet odučených hodin. Praxe v učení nebo pedagogické vzdělání není vůbec podmínkou. Používáme vlastní funkční know-how, kterému Vás naučíme! To, co potřebujete je ochota vypracovat se na profesionálního lektora, za kterým budou vidět jasné výsledky. Jestliže to zvládnete, stanete se jedním z našich nejcennějších zaměstnanců a dobrá odměna dle Vašich výsledků Vás nemine.

Nabízíme

Nabízíme Vám smysluplnou práci, která Vás bude naplňovat. U nás budete mít možnost osobního růstu a pracovat s funkční studijní technologií v přátelském kolektivu. Zapříčiníte, že mnoho studentů se domluví anglicky a stanou se v životě mnohem úspěšnějšími.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
LITE Anglická škola se specializuje na výuku angličtiny a naším cílem je, aby se studenti byli schopni v životě DOMLUVIT a pohodlně a s jistotou KOMUNIKOVAT.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 10. 3. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět